top of page

BABOR CLEAN FACE - Den rene

Hvis du kan undvære ansigtsmassage, fordi dit fokus i stedet er på afrensning af din hud - så skulle du prøve denne behandling. I stedet for massagen får du to vigtige ting: Dybderens og efterfølgende maske. 

Behandlingen starter selvfølgelig med en hudanalyse, som er så vigtig for din behandling. Den danner nemlig fundamentet for den perfekte behandling til netop DIN hud. Efterfølgende afrenses huden for at minimere urenheder. Dit ansigt får nu lagt en vitalizing maske, som får huden til at fremstå friskere, mere vital, mere levende og med mere udstråling. Herefter peeles dit ansigt med en creme til formålet. Små korn i cremen løsner og fjerner døde hudceller.  Dit ansigt renses nu grundigt - dybderens. Her kommer de bitte små urenheder i din hud i fokus. Behandlingen afsluttes med ansigtsmaske og efterfølgende plejende cremer, som begge er skræddersyet til din hudtype og fokusområde.

Ved meget uren hud, anbefales det at få en dybderensende behandling ca. hver 4 uge.  Hjemmepleje er en vigtig del i en sund hud, hvilket du naturligvis, som i alle de andre behandlinger også bliver vejledt i her.

Pris: 580 kr. - Varighed: ca. 60 min

bottom of page