top of page

BABOR LUKSUS

Luksus behandlingen hvor der er skruet op for alle parametre, og hvor der yderligere bliver fokuseret på anti-age aspektet. Behandlingen er til dig som gerne vil gå den ekstra distance for at give din hud en ekstra kærlig behandling, som især får en lidt træt hud til at se frisk og strålende ud igen.

Behandlingen starter med en hudanalyse, som danner fundamentet for den perfekte behandling til netop DIN hud. Så går vi igang med en afrensning af din hud. Dit ansigt bliver "iklædt" en vitalizing maske, som får huden til at fremstå friskere, mere vital, mere levende og med mere udstråling - den gør samtidig huden klar til selve behandlingen.  

Huden peeles nu med frugtsyre, som virkelig er effektiv til at fjerne døde hudceller. Derudover stimulerer frugtsyren hudens kollagen- og elastinbeholdning, som får huden til at stramme sig selv op. Nu indledes den vigtigste del i behandlingen, som er selve dybderensen. Her kommer de bitte små urenheder i din hud i fokus.

Som lidt ekstra, rettes dine bryn med voks, som sætter "prikken over i'et" i din behandling.

Før vi går igang med resten af din behandling gives en ampul, som med sin aktive formel opstrammer din hud yderligere. Så forkæles du med en meditativ ansigtsmassage inkl decolté (bryst og skulder massage). Massagen øger blodcirkulationen og får din ansigtsmuskulatur til at slappe helt af. Efter massagen ilægges du en anti-age-maske, som tilføjer din hud alle de rigtige virkemidler. Mens masken arbejder sig ind i din hud, bliver du plejet med en afslappende og afspændende håndmassage.

Behandlingen afsluttes til sidst med cremer der er skræddersyet til din hudtype.

Således gik 90 min som med garanti har givet dit ansigt et løft af både vitalitet og udstråling.

Pris: 970 kr. - Varighed: ca. 90 min

bottom of page