top of page
cnd shellac skin by me

SHELLAC® 14+ Day Nail Color

SHELLAC® er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 14+ dage. SHELLAC® er tynd og fleksibelt som neglelak, men giver en stærk beskyttelse af neglene, og modstår ridser i lakken.

 

Helt unikt for SHELLAC® skal der aldrig files ovenpå naturneglen, hverken når der lægges SHELLAC® eller ved aftagning, så dine negle vil ikke blive svage eller skadede af SHELLAC® behandlinger. Ud over den skånsomme aftagning af SHELLAC®, er det også hurtigt at fjerne – helt ned til blot 5 minutter.

SHELLAC® findes i et hav af farver fra den klassiske røde, til dybe mørke vinterfarver, til den perfekte nude farve, og hver sæson lanceres der nye farver, kreeret i samarbejde med modedesignere så du altid er med på sæsonens hotteste trend.

 

Alene i Danmark udføres der mere end 400.000 SHELLAC®-behandlinger, fordelt på over 700 saloner, årligt. Det er neglebranchens absolut foretrukne profesionelle behandling. Kvalitetskontrollen for CND´s produkter er meget høj og på trods af de mange behandlinger har der ikke været en eneste registrering af allergi forårsaget af SHELLAC® (vi er som importør lovmæssigt forpligtet til at registrere alle indrapporteringer af uønskede virkninger). Det betyder ikke, at det ikke er sket eller ikke kan ske, og har man allerede udviklet allergi overfor f.eks Akrylater som følge af anvendelsen af akrylatholdige produkter, skal man altid være særligt forsigtig, da selv lavallergene produkter i den situation kan udløse symptomer.

Forbrugernes sikkerhed har altid været det vigtigste for CND, der har den holdning, at behandlinger, der kræver hærdning i UV-lamper alene bør foretages af professionelt uddannede fagfolk og alene ved anvendelse af korrekt udstyr – både for at undgå hudkontakt, men også for at sikre hverken under- eller overhærdning af produkterne. Til hjemmebrug har CND i stedet udviklet CND VINYLUX™, der er en holdbar neglelak som anvender alm. dagslys til hærdningsprocessen.

 

SHELLAC® er en professionel behandling der kun udføres hos autoriserede CND™ forhandlere. SHELLAC® er et registreret varemærke og er den eneste fuldt patenterede UV-lak på markedet.

bottom of page