top of page

Et Lash Lift som holder i 6-8 uger

lash lift skin by me

Hos Skin by me skønhedsklinik bruges primært produkterne fra Elleebana til at give dig det perfekte Lash Lift. På hjemmesiden finder du begge Lash Lift behandlinger her.

Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at fremstå mere voluminøs og syne længere. Samtidig giver det et smukt løft som er holdbart i op til 6-8 uger. 

 

Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i ca 5-10 min., alt efter vippernes tykkelse, hvorefter den neutraliseres, evt. farves vipperne. Vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel og der gives en nærende vippeolie, som også lukker skællaget hvilket giver den sundeste behandling.

Lash Lift kan bestilles med eller uden farve af de øvre vipper. NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt Lash Lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler jeg IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 3-4 uger efter. Der er dog ingen garanti for at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved.

 

Allergi: Kan du ikke tåle permlotion / vippefarve anbefales denne behandling ikke.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen.

Det anbefales også at bruge balsam til vipperne for ekstra fugt og pleje. Sanzi eye zone conditioner plejer og styrker dine vipper. Sanzi eyelash growth serum giver dine vipper fylde og længde. Sanzi produkterne forhandles i klinikken. Se yderligere info her...

bottom of page