top of page

Negle

negle skin by me

CND Shellac er en proffesionel neglelak der holder i ca. 14 dage med flot glans. Behandlingen starter med klargøring af neglene, hvor neglebånd skubbes og klippes. Vi taler om dine ønsker i forhold til den form dine negle skal files i. Derefter pålægges Shellac med ét lag basecoat, to lag farve som så forsegles med en stærk topcoat. Hvert laklag bliver hærdet under UV lampe. Til sidst afsluttes med negleolie samt håndcreme.

VIGTIGT: Når man har Shellac på, er negleolie en rigtig vigtig del i din daglige neglepleje. Mange undervurderer desværre effekten af negleolie. Men den er essentiel hvis du vil bevare en sund og solid naturnegl da negleolien holder på fugtigheden i neglen. Se evt. videoen her.

Husk at fjerne almindelig lak inden behandling. Ellers tillægges et gebyr på 75 kr.

QUICK MANICURE eller PEDICURE

Dine neglebånd skubbes og klippes. Neglene files i facon og poleres så de skinner. Behandlingen afsluttes med negleolie og håndcreme

Pris: 275 kr. - Varighed: ca. 30 min

AFTAGNING AF SHELLAC ved ny Shellacbehandling

Pris: 95 kr. - Varighed: ca. 15 min

TILLÆGSBEHANDLINGER

OBS. Ovennævnte tillægsbehandling skal bookes ved siden af Quick manicure eller pedicure. 

SPA MANICURE eller PEDICURE

Trænger hænderne/fødderne til en god omgang fugt og pleje, er denne behandling det perfekte valg. Til behandlingen bruges produkter fra Voesh. Til at starte med kommer hænderne/fødderne i et soakbad.
Derefter skubbes og klippes neglebånd og neglene files i facon. Hænderne/fødderne peeles for at fjerne de døde hudceller. Maske påføres maske herefter, som du skal sidde med i 5 min. Masken blødgør og fugter huden. Når masken er fjernet, poleres neglene og du får en afslappende håndmassage. Behandlingen afsluttes med creme og neglebåndsolie.

Pris: 499 kr. - Varighed: ca. 60 min

TILLÆGSBEHANDLINGER

AFTAGNING AF SHELLAC ved ny Shellacbehandling

Pris:   95 kr. - Varighed: ca. 15 min

OBS. Ovennævnte tillægsbehandlinger skal bookes ved siden af Spa manicure eller pedicure. Aftagning af Shellac ved ny Shellacbehandling kan kun bookes såfremt du også har booket en Shellacbehandling sammen med din Spa manicure eller pedicure.

MANICURE eller PEDICURE MED SHELLAC

Denne behandling er til dig der vil have en lækker holdbar lakkering. Behandlingen er den samme som Quick Manicure eller Pedicure, men her får du også lagt en flot Shellac helfarve, fransk eller glimmer

HELFARVE

Pris: 385 kr. - Varighed: ca. 60 min

FRANSK ELLER GLIMMER

Bemærk, at klinikken ikke laver fransk manicure.

Pris: 425 kr. - Varighed: ca. 60 min

TILLÆGSBEHANDLINGER

AFTAGNING AF SHELLAC ved ny Shellacbehandling

Pris:   85 kr. - Varighed: ca. 15 min

OBS. Ovennævnte tillægsbehandling skal bookes ved siden af din manicure eller pedicure 

AFTAGNING AF SHELLAC

Pris: 175 kr. - Varighed: ca. 30 min

bottom of page